Thuis uit eten

  

Alsof je thuis uit eten bent ..dit gevoel krijg je  wanneer je een culinair hoogstandje bij “Jantje kookt ……”  bestelt, een diner bestaande uit meerdere gangen of een uitgebreid buffet. Het kan allemaal! Frans, Italiaans, Indiaas, vegetarisch of juist een BBQ met vlees en vis . Jantje is van van alle markten thuis.

Ik doe alle voor bereidingen. En jij zorgt met een paar eenvoudige handelingen voor de voor de finishing touch. En zo lijkt het of je met jouw gezelschap thuis uit eten bent.

Met een bijgevoegd ‘stappen-plan’ begeleid ik je bij het presenteren van een geweldig diner. Zo kun je thuis gasten verrassen en bespaar je de kosten van een kok in huis*.

Geheel op maat en ingevuld naar jouw wensen  stellen we  een menu samen. Dat kan een diner van 3 tot 5 gangen zijn, maar je kunt ook in één keer de tafel volzetten met allerlei lekkere gerechtjes in schaaltjes. Zodat je nog meer tijd aan je gasten kunt besteden en alleen voor het nagerecht nog even de keuken hoeft.

Je gebruikt je eigen persoonlijke servies en glazen en koopt zelf je wijntje, waarbij ik desgewenst advies kan geven. De volgende dag haal ik de lege  spullen ( graag schoon) weer op.

kies je liever voor  totale verzorging dan kan dat natuurlijk ook en kom ik bij jou thuis de sterren van de hemel koken . 

 

 Voor  welke gelegenheid?

  • verjaardag
  • promotie
  • afstuderen
  • familie bijeenkomst
  • vergadering
  • zomaar

 

En wat gaat dat kosten ?

In overleg wordt een geschikte keuze gemaakt en naar wens worden de gerechten uitgekozen.
Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een keur aan  eenvoudig belegde broodjes met een kop soep,
een uitgebreide Mediterraanse lunch of een tafel vol Indiase hapjes,
Kies je voor een eenvoudige maaltijd voor een select gezelschap
of wil je een uitgebreid 5 gangen diner voor 25 personen.
Afhankelijk van je voorkeur en de productkeuze wordt de prijs bepaald.
Daarom zijn alle prijzen vanaf een  basisbedrag.
Na ons oriënterend gesprek maak ik een voorstel met een passende calculatie van de kosten*.
Deze kosten zijn exclusief bezorg- en personeelskosten.

Basis kosten;

  • Lunch : Cake of taart , belegde broodjes en soep                          v.a         9,00 p.p ( min. 12 personen)
  • Kleine warme- en koude gerechten in buffetvorm                        v.a       14,50 p.p  (min.  12 personen)               eventueel aangevuld met soep en brood.
  • Een 3- of meer gangen-diner (met of zonder kok aan huis)          v.a       21,00 p.p ( min. 6 personen)
  • Een warme maaltijd.                                                                              v.a       10.00 p.p ( min. 6 personen)

Bijvoorbeeld menu keuze uit:

VOOR:

Saumon fumėe en croute   (6, 50 p.p )                                                                                                                                               Huis-gerookte zalm in bladerdeeg met rucola en mierikswortelsaus.

Sardines & humus(5,00)                                                                                                                                                                       Gegrilde sardientjes, geserveerd met zoetzuur van paprika en kikkererwten puree.

Bisque de crevettes ( 4, 50 p.p)                                                                                                                                                                Licht pittige crême-soep van Hollandse garnalen geserveerd met peterselie-stengels.

Salade chevre & fiques ( 4, 50 p.p )                                                                                                                                        Gemarineerde vijgen met gegratineerde geitenkaas op  witlof salade

HOOFD:

Boeuf Bourguignon ( 12, 50 p.p)                                                                                                                                                       Gestoofd rundvlees in rode wijn met diverse groenten en champignons, geserveerd met aardappel-pastinaken puree en gebakken spruitjes met zeezout en basilicum.

Coque Perigordine ( 10, 50 p.p )                                                                                                                                                  Maïskipfilet in Madeira-roomsaus met truffel en champignons, geserveerd met aardappel crumble met spekjes en salie en haricot verts.

Turkisch meatloaf & Remy’s ratatouille ( 10, 00)                                                                                                                             Turks gehaktbrood met komkommer-yoghurtdip geserveerd met  ovenschotel van tomaat, aubergine, courgette en rode ui met Provencaalse kruiden en Roseval aardappels uit de oven met knoflook en rozemarijn. 

Pulled Porc ( 11, 00 )                                                                                                                                                                                   Sloom gebraden varkensprocureur in whiskysaus op cole slaw (koolsalade met ui en kummel) en mashed potato’s.

NA:

Mousse au chocola ( 5, 50 p.p )                                                                                                                                                       Chocolade mousse met Belle de Brillet en peer.

Clafoutis au cerise ( 4, 00 p.p )                                                                                                                                                              Warme kersentaart met vanille ijs.

Eton mes ( 6, 50 p.p )                                                                                                                                                                              Mousse van slagroom en mascarpone met schuim en frambozen en mint.


Bezorgkosten

Binnen Groningen stad  5 euro
Buiten Groningen stad 0,50 euro per extra km

personeelskosten
Maaltijd voorbereiding en klaarzetten gratis.
Koken bij je thuis of op locatie kost 20 euro per uur ( exculsief btw.)